hledat

Tags:

2022 je náš rok hochu, avizuje Tomba Bomba po boku TrashBoyeSonyho i dalších libereckých pásků a připomíná např. A Tribe Called Quest

Sdílej

Pojďte si spolu s námi posvítit na jeden podještědský materiál, který takového Luboše Kozla nejspíš mine, nicméně takoví Theodor Gebre Selassie, Michael Rabušic, Christian Frýdek, Christ Tiéhi nebo Miroslav Stoch by ho teoreticky cítit mohli.

Na mysli máme nedávno vypuštěné dílo „Juicy Bars“ od libereckého Sitcomu, které sice nepůsobí, jako by ho TrashBoySony, Tomba Bomba a spol. ladili poslední dekádu a místy zní dost freestylově, nicméně dobré momenty obsahuje a to je to, oč tu běží.

Produkčně se na všem dostali možnost podílet Stoic, Pilotkid, TrashBoySony, D-Nut, Jan Flova, AleexBeat, WhoIsJP či Lesha Beats a několik přítomných atmo beatů zní fakt výborně.

No, a když si k tomu přičtete Tombovy vtipné řádky o čtyřnohém mazlíčkovi z chytlavosti „Jackson5“ nebo pozdravy A Tribe Called Quest, jako se to stalo ve „Way“, dostanete desku, jež sice Anděla za rok 2022 nevybojuje, leč tu a tam pobaví i daleko za hranicemi severočeských hranic…

TrashBoySony – Dasty (2021; Ty Nikdy)

Je pro mě čistá esence rapu, autentická věc, kterou jsem tady dlouho neslyšel, hlásí Idea na adresu TrashBoySonyho

Pod vlajkou Ty Nikdy bude velmi brzy debutovat TrashBoySony. Vypráví to skutečně jak Slick Rick?

Hledáte samplovaný hip hop bez kalkulu? Zkuste cannapecafe, které vydatně podpořil i Emsa z Bow Wave

Tagy:
Bobby

O rapu píšu od roku 2000, od roku 2003 se tak děje pro bbarak.cz.

  • 1