hledat

Tags:

Bývalé součástky Safari chystají experimentální projekt. Nezapomíná se ani na seriál 90210

Sdílej

Ostravská spojka Cotije hlásí práci na novém disku „The Gods Must Be Crazy“. Již podle samotného názvu je patrné, že se bude jednat o bláznivou jízdu, ve které budou namočeni Yoga Spank, Raklo Rukono a Tenki. Přislíbena byla i pestrá paleta hostů, ale to už bychom předbíhali, neboť release je naplánován až na začátek příštího roku. A co by na horkou novinku z jejich stáje řekla jedna z ústředních postav seriálu Beverly Hills 90210?

Složení Cotije vzniklo zhruba v roce 2017 v časech, kdy kultovní ostravský projekt Safari přestal fungovat. Jak nám bylo z tohoto tábora prozrazeno, na materiálu TGMBC se pracuje už zhruba rok. Postupně nám bude představeno více singlů, ale zatím tu máme aktuálně „Walsh“.

„Nahráváme dema. Chystáme nápady na víceméně bláznivé tracky. Deska bude protkaná různýma nemocnými bubny z různých hudebních žánrů. V současné době máme asi 20 věcí, pomalu je nahráváme načisto, a pak proběhne tvrdá selekce,“ nechal se slyšet Yoga Spank, který také prozradil, že na „ksychtu“ celého projektu se bude podílet i významná ostravská módní značka City Folklore.

Tagy:
Austy

Příslušník rapové policie od roku 2012...

  • 1