Necro a Ill Bill začínají útočit

Share

Už definitivně to vypadá, že Necro svůj plán 10 alb během 12 měsíců nestihne. Rozjezd měl přitom slušný a za půl roku bylo skutečně 6 alb venku, jenže pak se vše zadrhlo a nové album od Psycho Logical Records přichází až letos v létě.

Jako první zatím vychází druhé pokračování „Street Villains“, které obsahuje hlavně freestyly a další starší věci. Poté vychází dnes hodně populární instrumentální verze všech hlavních alb od Uncle Howie rodiny: Sabac Red – „Sabacolypse“, Mr. Hyde – „Barn Of The Naked Dead“, Necro – „Brutality Part One“, Ill Bill – „What’s Wrong With Bill“, Necro – „The Pre-Fix For Death“ a Goretex – „The Art of Dying“.

Tím očekávaným jsou ale hlavně zbrusu nová alba. Jejich data vydání stanovil Necro zatím takto:
Necro aka The Sexorcist – červenec 2005
Circle Of Tyrants – srpen 2005
Secret Society – září

Jak to vypadá s ostatními projekty a deskami je zatím asi ve hvězdách.

Ill Bill & Necro – Street Villains vol. 2:
01. Necro – The Real Reality
02. Ill Bill & Necro – Freestyle
03. Ill Bill – Freestyle
04. Circle Of Tyrants – Freestyle
05. The Sexorcist – Gotta Get My Krills feat. Uncle Howie, Whore, Dilenia & Mr. Hyde
06. Necro – Reflection Of Children Coming Up In The Grave feat. Ill Bill and Charles Manson
07. Necro & Ill Bill – Reflection Of A Man Freestyle
08. Circle Of Tyrants – Freestyle
09. Secret Society – The World Is Gore
10. Ill Bill & Q-Unique – I´m Runnin
11. Big Pun – Still Not A Player feat. Necro
12. Necro & Mr. Hyde – Billy Jean 2005
13. Necro – Bury You With Satan feat. Ill Bill
14. Necro – Murder Ya Life
15. Ill Bill & Q-Unique – Freestyle
16. Necro – EntertrainmentTonight
17. Notorious Big – Nasty Boy feat. Necro
18. Ill Bill – Freestyle
19. Goretex & Necro – Freestyle
20. Ill Bill – Freestyle
21. Mr. Hyde & Necro – Freestyle
22. Necro – Tabloid Update Freestyle

Novinka z 17. 7. 2003 (Kepo)
Lotři z ulice
Ti z vás, kteří máte mladší sourozence mi jistě dáte za pravdu, že slovní přestřelky, hádky, nadávky a sem tam i nějáká ta bitka jsou na každodenním pořádku. Bráchové Ill Bill a Necro měli to štěstí, že jejich osudy postupně vykrystalizovaly přes tvrdý metal až ke společné lásce k hiphopu. Tato bratrská spolupráce už se jednou velice zářivě oplatila, a sice na desce „The Future Is Now“ patřičky Non-Phixion, ve které starší Ill Bill působí jak mc – předák a Necro naopak jako producent, který i když do skupiny přímo nepatří, vaří pro ni většinu beatů. Pravá „promarněná šance“ by tedy určitě bylo nechat společné freestyly, demo tracky, a mnhody i nahrávky vznikající jen tak „z prdele“ zapadnout studiovým prachem. Ve spolupráci s několika spolu-pachateli z labelu Uncle Howie vyrážejí Ill Bill a Necro do ulic s jednadvaceti, zatím nikde nezveřejněnými tracky. Album nese název „Street Villains vol. 1“ a mimo uličniských bratří se na něm představují talentované hlasy rapperů jako je například Whore, Q-Unique no a samozřejmě i zbytek Non-PhixionSabac Red a Goretex. Ze studia Psycho + Logical records vás celou plackou provede legendární Uncle Howie a Kid Joe. Na desku se můžeme těšit během tohoto nebo příštího měsíce. Pro ty, jejichž posluchačská žízeň je už na pokraji uplné hudební dehydratace doporučuji předprodej na www.necrohiphop.com