hledat

VINYL MENTALITY 2 (klub Metro, Ústí n/Labem, 12.7.2003)

Sdílej

Rap: P-13 (Rusko/Moskva), 3NK (Ústí nad Labem), DJ´s: Tonic, Mihai, Bebe. Turnaj ve stolním fotbálku, breakdance, freestyle.

Tak se nám přiřítilo konečně léto a s ním i další párty. Druhou víkendovou sobotu jste mohli zavítat na sever Čech, kde se konalo v klubu Metro již druhé pokračování Vinyl Mentality.

Celá akce se s těží rozjela na půl desátou, kdy byli k vidění zrovna na pódiu P-13, kteří si dolaďovali se zvukařem majky a odposlechy. Leckdo by řekl, že už to bylo jejich vystoupení, ale opak je pravdou, byla to teprve zkouška. Chvilku před desátou proběhl menší breakdance v podání dvou zastupitelů z Ústí, slibovaní MSB se na to očividně vykašlali a nedorazili. Na desátou už byli v plné parádě přichystáni 3NK z Ústí nad Labem, kteří si dávali kvalitní freestyle do beatů od Dje Bebeho. Ukázali i freestyle do rytmu beatboxu. Okolo jedenácté už přišel ale čas na slibované P-13 z Moskvy, kteří dávali slušný ruský rap. Ke slyšení byli i pecky, které mají na kompilaci East Side Unie 3, například „Ja Znaju L´udej.“ Nakonec byl volný mikrofon, kdy si mohl dát freestyle kdo chtěl.

..Podle mého názoru se celá akce velmi nezdařila. Už od vstupu, který byl původně v předprodeji 80 Kč a na místě 120 Kč, tak nikdo nevybíral. Sice štěstí pro návštěvníky, ale neštěstí asi pro pořadatele. Také návštěvnost byla velmi ohromná! V celém klubu by jste napočítali dohromady tak maximálně něco okolo 30 lidí, z kterých bylo zhruba 10 účinkujících, asi 6 lidí doprovod P-13, 4 lidi obsluha baru a zbytek sotva 10 návštěvníků. Zvuk i rap byli docela kvalitní, což celou akci docela vyvažovalo, ale když člověk sečte plus a mínus, tak se dostane u této akce spíše pod bod mrazu-bohužel. Snad se příště pořadatelé budou více snažit a ukážou nám lepší párty.

Diskutuj na Bbarak.cz