Co chtějí B.E.P. kromě nápoje z bobulí z amazonského deštného pralesa?

Vůbec první koncert Black Eyed Peas u nás proběhne v neděli 16. května 2010 v pražské O2 areně. To, jak velká audiovizuální show diváky čeká, naznačují i požadavky americké kapely. Black Eyed Peas obsadí se svým doprovodem celé podzemí O2 areny. Využijí například všechny šatny, což není ani u hvězd světového showbyznysu obvyklé. „Black Eyed Peas dorazí s doprovodem 150 lidí, u jiných hvězd to bývá většinou maximálně do 100 lidí. Kromě šaten HC Slavia Praha pro ně budou uvolněny úplně všechny šatny největší multifunkční arény v zemi. V těchto dnech se proto musí ze svých šaten stěhovat i pracovníci zázemí O2 areny,“ říká Jan Tuna, mluvčí majitele a provozovatele haly. A šatny samozřejmě nebudou prázdné, ale plné vybraných lahůdek. „Black Eyed Peas požadují především lehká zdravá jídla. Na stolech chtějí mít v šatnách především přírodní antioxidanty, např. nápoj z bobulí z amazonského deštného pralesa,“ dodává k tomu jeden z organizátorů. Samotný seznam požadavků BEP by vydal na několik listů, tak tedy jen namátkově: Vitamínové nápoje z hroznového vína a ovoce acai (tmavě modré bobule z amazonského deštného pralesa s vysokým energetickým potenciálem a schopností detoxikovat a regenerovat organismus a posilovat imunitu, fungují mimo jiné jako nakopávač energie a konzumují je profesionální sportovci a celebrity jako Brad Pitt, Denise Richards nebo Kate Hudson) Proteinové koktejly Light sójové mléko Banány, hroznové víno, jahody Ovocné a zeleninové mísy Tortilla chips se špenátovo-artyčokovým dipem Moet White Star Champagne Speciální občerstvení čeká i návštěvníky VIP pater O2 areny. Například z Klubového patra bude koncert Black Eyed Peas sledovat Dara Rolins, Sámer Issa, Agáta Hanychová, Tereza Kerndlová, Iveta Lutovská, Hana Mašlíková, Simona Krainová nebo třeba Libor Bouček a Leoš Mareš. Ti si tam společně s dalšími diváky budou moci pochutnávat například na těchto pokrmech: Atlantský losos pečený pod sítí z listového těsta Do růžova pečený hovězí „Chuck roll“ Mečoun provoněný citrónovým prachem Medailónky z vepřové panenky s tymiánem Pečená Merlůza doplněná šafránovou omáčkou a křehkou zeleninou Kuřecí prsíčka plněná bylinkovým Čedarem podávaná s omáčkou z masitých tomatů a smetany Lístečky z vepřové panenky s mrkví, pórkem a bambusovými výhonky Dušené hovězí maso s jalovcem, houbami a restovanými kaštany Zároveň bude na Klubovém patře vařit „kluk v akci“ Filip Sajler.

Bobby - Bbarak

Komentáře

Pro vložení příspěvku do diskuze musíte být .

Přihlášení

Rychlé přihlášení přes Facebook Facebook Connect

Přihlásit

Pole označená * jsou povinná